WORKSHOPS IN GROEP : 

 

Deze workshops zijn voornamelijk voor beginners of mensen met enige basiservaring. 

 

De workshops worden gegeven in een kleine groep van minimum 4 tot maximum 6 personen, zo kan ik iedereen persoonlijk, volgens zijn eigen ervaring, op een intensieve manier begeleiden in een rustige, ongedwongen omgeving. 

  

 

workshop september : Opbouwen van een vaas of schaal (incl verschillende decoratietechnieken):

 

Met deze techniek maak je een schaal of vaas volgens je eigen ontwerp, die je eventueel kan afwerken met een engobe of een andere techniek. Het glazuren gebeurt nadien door mezelf.

Deze lessen gaan door van 19.00u tot 21.30u op volgende data : VOLZET

 

 

Nieuwe data voor oktober november worden begin september aangekondigd

 

- porselein : kerst- en tafelversiering

- setje van 3 stuks : bord - kommetje - kopje

- schalen

- basistechnieken

...

 

  

Wat indien de workshop waarin je geïnteresseerd bent VOLZET is ? Schrijf je in op de nieuwsbrief. Dan word je sowieso als eerste verwittigd wanneer er nieuwe workshops georganiseerd worden. 

 

 

 


WORKSHOPS A LA CARTE

 

Je kan  workshops op maat volgen in mijn atelier : Ik reken een vaste prijs aan voor een workshop die 2,5  uur duurt.

 

Heb je graag een privéles dan betaal je het vaste bedrag helemaal alleen. Kom je graag met een zelf samengesteld groepje (maximum 6 personen) dan kan je de vaste prijs onder het aantal deelnemers delen.

 

Voor beginner tot meer gevorderde : Ieder workshop wordt op maat aangepast aan het niveau van de deelnemer(s) en aan de gewenste techniek. Vermits we met een kleine groep zijn, kan ik iedereen persoonlijk op een intensieve manier begeleiden in een rustige, ongedwongen omgeving. 

 

Ook bespreken we onderling wanneer de workshop kan doorgaan, zodat het binnen ieders agenda past.

 

Ter info : ik geef geen draaicursussen.

 

Helemaal zen worden, je problemen en stress even achter je laten, want je focus ligt helemaal op de klei en je handen. Beter dan een therapiesessie beweren mijn oud-cursisten.

 

Meer informatie kan je via mail aanvragen. : info@ilonavandenbergh.be

 

 

 

Enkele reacties van mijn eerdere 'studenten' : 

 

"Ik heb echt een mooie tijd meegemaakt, zoveel lieve en plezierige dames leren kennen en vooral veel gelachen. Het was een geweldige toffe cursus, op een plezante manier en met veel kennis gegeven. Zoals iedereen zal ik ook de donderdagavondjes missen.Mijn handen kriebelen om te beginnen.

Ilona, het was fantastisch en zeer leerrijk. Hartelijk dank." Rita

 

Dit is gewoonweg FANTASTISCH Ilona en onder de indruk dat zelfs stuntelig geklungel en bruut geweld (ik spreek hier voor mezelf ;-) nog kan leiden tot iets dat AARDIG begint te lijken op èchte KERAMIEK en géén POTTENBAKKERIJ.

Supertof dat je nog zo'n mooie foto's hebt gemaakt.

JIJ bent een GEWELDIG voorbeeld en een BIJZONDER getalenteerde workshop instructeur: geduldig, oplossingsgericht, ondersteunend, pro-actief, gul en zeer inspirerend.

Je hebt ons - tussen het lachen door - helemaal ZEN gemaakt en we plannen al volop om al wat we geleerd hebben in bescheiden stapjes verder te zetten.

Even enthousiast over de toffe groep. Zo "goddelijk" en ieder met zijn eigen ervaring en stijl. Heel boeiend!

TOF TOF TOF

REUZE BEDANKT voor deze wonderlijke ervaring. Katrijn

 

 

Enkele resultaten van de workshop : een ééndelige mal maken :