WORKSHOPS A LA CARTE

 

Vanaf nu kan je workshops op maat volgen in mijn atelier : Ik reken een vaste prijs aan voor een workshop die minimum 3 tot maximum 6 uur duurt.

 

Heb je graag een privéles dan betaal je het vaste bedrag helemaal alleen. Kom je graag met een zelf samengesteld groepje (maximum 4 personen) dan kan je de vaste prijs onder het aantal deelnemers delen.

 

Voor beginner tot meer gevorderde : Ieder workshop wordt op maat aangepast aan het niveau van de deelnemer(s) en aan de gewenste techniek. Vermits we met een kleine groep zijn, kan ik iedereen persoonlijk op een intensieve manier begeleiden in een rustige, ongedwongen omgeving. 

 

Ook bespreken we onderling wanneer de workshop kan doorgaan, zodat het binnen ieders agenda past.

 

Helemaal zen worden, je problemen en stress even achter je laten, want je focus ligt helemaal op de klei en je handen. Beter dan een therapiesessie beweren mijn oud-cursisten.

 

Meer informatie kan je via mail aanvragen. : info@ilonavandenbergh.be

 

Tip : Misschien een leuk cadeau voor onder de kerstboom.

 

Enkele reacties van mijn eerdere 'studenten' : 

 

"Ik heb echt een mooie tijd meegemaakt, zoveel lieve en plezierige dames leren kennen en vooral veel gelachen. Het was een geweldige toffe cursus, op een plezante manier en met veel kennis gegeven. Zoals iedereen zal ik ook de donderdagavondjes missen.Mijn handen kriebelen om te beginnen.

Ilona, het was fantastisch en zeer leerrijk. Hartelijk dank." Rita

 

Dit is gewoonweg FANTASTISCH Ilona en onder de indruk dat zelfs stuntelig geklungel en bruut geweld (ik spreek hier voor mezelf ;-) nog kan leiden tot iets dat AARDIG begint te lijken op èchte KERAMIEK en géén POTTENBAKKERIJ.

Supertof dat je nog zo'n mooie foto's hebt gemaakt.

JIJ bent een GEWELDIG voorbeeld en een BIJZONDER getalenteerde workshop instructeur: geduldig, oplossingsgericht, ondersteunend, pro-actief, gul en zeer inspirerend.

Je hebt ons - tussen het lachen door - helemaal ZEN gemaakt en we plannen al volop om al wat we geleerd hebben in bescheiden stapjes verder te zetten.

Even enthousiast over de toffe groep. Zo "goddelijk" en ieder met zijn eigen ervaring en stijl. Heel boeiend!

TOF TOF TOF

REUZE BEDANKT voor deze wonderlijke ervaring. Katrijn

 

 

Enkele resultaten :